Παραλάβετε ΕΤΟΙΜΟ το ανανεωμένο website σας στην ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς!
Εγκατάσταση και παραμετροποίηση πλατφόρμας, εισαγωγή και μορφοποίηση υλικού, παράδοση site με κωδικούς διαχείρισης στην τιμή των €195,00 (συν τη φιλοξενία) – χωρίς κρυφές χρεώσεις!

Για την καλύτερη ενημέρωση σας, σας παραθέτουμε σε αυτή τη σελίδα βήμα – βήμα την εξέλιξη του έργου, από τη στιγμή της παραγγελίας σας έως την τελική του παράδοση:

 • Κατά τη διαδικασία της αγοράς του Sigma Responsive, αναγράφετε ή κατοχυρώνετε το domain name που θα στεγάσει το website σας. Το προσθέτετε στο “Καλάθι” και συνεχίζετε με την επιλογή κύκλου χρέωσης του πακέτου φιλοξενίας (hosting account).Το Sigma Responsive φιλοξενείται σε πακέτο Sigma Value- ετήσιο ή διετές.
 • Με την ολοκλήρωση και εξόφληση της παραγγελίας, το τεχνικό τμήμα προχωρά στην εγκατάσταση της πλατφόρμας.

Εσείς, αναλαμβάνετε να μας προωθήσετε τις εξής πληροφορίες μέσω email:

 1. τη χρωματική επιλογή σας για το website (τα clean, dark ή boxed αποτελούν ενδεικτικές χρωματικές παραλλαγές. Μπορείτε να επιλέξετε και το χρώμα του background αλλά και της οριζόντιας μπάρας με τα Social Icons),
 2. το λογότυπο σας σε ανοιχτό αρχείο,
 3. το Menu που επιθυμείτε για την μπάρα πλοήγησης του ιστοχώρου σας (δημιουργούμε για εσάς μέχρι 6 εγγραφές/ σελίδες),
 4. την ακριβή διεύθυνση της εταιρείας για την αποτύπωση του στίγματος στο δυναμικό χάρτη επικοινωνίας (Google Maps) όπως φαίνεται στη σελίδα «Επικοινωνία»,
 5. τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλ. Fax, email ή κινητό),
 6. τα links που αντιστοιχούν στα Social Network της εταιρείας (Google+, Facebook, Linked in, Twitter κ.α.),
 7. τα κείμενα και φωτογραφίες – web optimized- για την εισαγωγή και μορφοποίηση των αντίστοιχων σελίδων.
 • Αφού μας παραδώσετε το παραπάνω υλικό, εντός 4 εργάσιμων ημερών ολοκληρώνεται η παραμετροποίηση της πλατφόρμας και το website σας είναι έτοιμο να σας παραδοθεί Online.
 • Με την παράδοση λαμβάνετε σε email το Url εισόδου στην κονσόλα διαχείρισης, πλήρη και Αναλυτικό Οδηγό Χρήσης σε PDF και Video Tutorials, για τη μετέπειτα επέμβαση σας στο διαχειριστικό τμήμα του site.
 • Ακολουθώντας τις εύκολες οδηγίες, μπορείτε πλέον και μόνοι σας να δημιουργήσετε εντυπωσιακές Galleries, να προσθέσετε όσες κατηγορίες και υποκατηγορίες θέλετε, να εισάγετε περιεχόμενο και φωτογραφίες καθώς και να αλλάξετε τα μηνύματα και banners των εναλλασσόμενων Sliders οποτεδήποτε επιθυμείτε. Τόσο εύκολα και γρήγορα!

*Σας υπενθυμίζουμε εδώ τι περιλαμβάνεται στην τιμή των €195,00 αναλυτικά.

Παραγγελία

Αποκτήστε μόνο από τη Sigma Web ετοιμοπαράδοτο site τελευταίας τεχνολογίας, συμβατό με όλες τις “έξυπνες” συσκευές, με €195,00!

Εξασφαλίστε με το Sigma Responsive μια δυναμική Online παρουσία!
Παραγγελία